Copanele de pui cu miere la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 7 Oct 2012 | 5373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele de pui
  • miere
  • condimente
  • vin rosu
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu miere la cuptor:

Se cresteaza copanelele de pui ,se clatesc in apa rece,si se pun la marinat timp de 1 ora in ulei de masline,vin rosu si adaugam condimente(condiment pentru paella,piper alb,sare,ierburi aromate,boia dulce).Le punem intr-o tava si le bagam la cuptor cca 30 minute,se intorc de pe o parte pe alta,se adauga putina apa,iar cand sunt aproape gata turnam miere deasupra si le mai lasam 15 minute la cuptor.Se servesc cu piure de cartofi si salata asortata

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

08.10.2012, 09:11

da dia pentru tine le-am pregatit

Bya Ralu 1

08.10.2012, 09:11

lilik

Bya Ralu 1

08.10.2012, 09:11

eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui